Hledání inspirace pro rekonstrukci - časopisy o bydlení


Časopisy jsou ideální pro poklidné hledání inspirace. Pohodlně se s nimi usadíte, popíjíte kávičku a u toho si listujete časopisem. V dobrém rozpoložení přichází inpirace sama. To co vás zaujme si vystříhnete a nebo založíte, abyste se k tomu při samotném návrhu vašeho ideálního bydlení vrátili.

Přinášíme vám přehled těch nejlepších časopisů o bydlení  nás. Stačí si vybrat a koupit na stánku nebo si ho rovnou předplatit.

 

Marianne bydlení

První časopis o bydlení na českém trhu, který se v rámci projektu Proměny začal zabývat skutečnými realizacemi interiérů svých čtenářů, a to ve spolupráci s profesionálními interiérovými designérkami. I díky nim inspirují své čtenáře špičkově odvedenou prací, kterou jim zprostředkuje autentická reportáž.- podrobnosti zde

Dům & zahrada

Vybudovat, rekonstruovat, zařídit či vylepšit. Bydlení je ale i hra. - podrobnosti zde

Náš útulný byt

Rubriky věnované zařizování a dispozičnímu členění interiéru a také návody na výrobu nejrůznějších doplňků - podrobnosti zde

Tina bydlíme

hlavním tématem časopisu je byt – od předsíně přes kuchyni po dětský pokoj – a jeho nejbližší okolí, tedy zahrada. Formou jednoduchých přeměn, dekorací a finančně nenáročných úprav ukazuje často krok po kroku, jak si to doma zpříjemnit. - podrobnosti zde

Design & Home

Inspirace pro všechny, kteří hledají osobitost a vlastní styl v bydlení - podrobnosti zde

Home

Unikátní šíří svého záběru – věnuje se nejen interiérům a designu, ale v nebývalém rozsahu také výstavbě domu a péči o zahradu. HOME byt/dům/styl/zahrada si udržuje vysokou úroveň i díky pečlivému výběru témat a publikovaných návštěv v těch nejzajímavějších českých i zahraničních bytech a domech. Podrobnosti zde.

BYDLENÍ STAVBY REALITY

Čtenářům poradí odborníci z řad architektů, designérů, zahradníků, finančních poradců i řemeslníků. O své zkušenosti se podělí také laici, ať už jde o stavbu domů, nebo jejich zařizování. Podrobnosti zde.

 

 

Časopisy o bydlení si můžete i předplatit zde.

 

Pokud dáváte přednost čtení a hledání inspirace na počítači, podívejte se na náš seznam zajímavých webů o bydlení a rekonstrukcích.