RAKO - tradiční český výrobce keramiky a dlažby


Při rekonstrukcích koupelen, bytových jader i celých bytů, vždy využíváme pouze materiály od renomovaných a kvalitních dodavatelů. I to je jeden z důvodů, proč jsme schopni na naše služby poskytovat všem zákazníkům prodlouženou záruku 48 měsíců. A společnost RAKO, se svojí více než staletou tradicí, patří mezi výrobce keramiky a dlažby s vysokou kvalitou.

Obklady a dlažba RAKO použitá při rekonstrukci koupelny

Historie RAKO

Původní továrna na Rakovnicku vznikla již v roce 1882 a od té doby sice prošla mnohými změnami, včetně změn majitelů. Továrna tak postupně prošla vlastnictvím knížete Jana II. z Lichtenštejna, přes znárodnění až po současného vlatníka - rodinnou firmu Lasselsberger z Rakouska. Po celou tuto dobu patří mezi přední výrobce keramiky v Evropě a v ČR je dokonce nyní výrobcem největším.

Značka RAKO má tak již 130 letou tradici. Přesto a nebo právě proto je výrobcem nejenom tradičním, ale i inovativním a to jak ve smyslu designu, tak i ve smyslu nejmodernějších výrobních procesů.

V současnosti je keramika z RAKO dodávána na trhy po celém světě. Nově například mohou výrobky RAKO zakoupit zákazníci v Kanadě, na Středním Východě a nebo v Pákistánu.

Inovace produktů RAKO

Každý rok RAKO uvádí na trh nové řady produktů, které odpovídají současným trendům v designu koupelen. V roce 2017 takto byly představeny moderní řady Alba, Extra, Garda a Mano.

 

Představení koupelnové série Extra

 

Série UP

 

Série Concept Plus

 

 Další ukázky využití keramiky RAKO najdete v našich referencích. Rady pro zdařilou renovaci koupelny najdete i v našem článku Rekonstrukce koupelny v cihlovém bytě.

 

Zaujala vás některá z moderních řad obkladů a dlažeb RAKO? Poptejte si kalkulaci rekonstrukce a nebo i celý návrh vaší nové koupelny u našeho designera.

 

Zadat zdarma nezávaznou poptávku rekonstrukce